Thursday, December 11, 2008

Live Acc




Selalu guna demo account je kan. Hari ni aku dh dpt Live Account aku. Dah ada 100dollar balance. Hehehe... Dia org kasik hadiah la 100usd tu. Maybe sbb aku kiut macam lindsay lohan.

Yg jadi masalah... Time aku tahu memang boleh untung dengan Live account ni. Yg boleh buat duit. Time tu lah ada error

"Common Error - Please verify parameters.... blablabla...

Ceh... Pisang panas resolusi betul la... Terbantut pulak aku nak berangan pakai GTR nih...



Ermm... modal 100usd, boleh jadik 100k usd tak ko agak2?

1 comments:

BlankQo said...

ohoo.. nk try gak :D

Post a Comment

About me

My photo
Between Reality and Fantasy...