Thursday, August 07, 2008

The Conspiracy - Eminem

Dr Myanmar dari Pusrawi (yg ramai org tahu dia ada kaitan dengan Anwar) masih lagi mempertahankan maklumatnya... Yg Saiful tidak diliwat...

Maka berduyun-duyun org kata... Benarlah ini teori konspirasi Paklah dan Najib.


Tapi cuba baca komen dari pembaca di KMU...

Re: Anwar Ibrahim : Pembohong, Pengecut dan Pengkhianat (Score: 1)
by Panglima_Malaysia on Thursday, August 07 @ 16:28:09 MYT
(User Info | Send a Message)

Untuk renungan mereka yg percaya dengan teori tahyul RPK dan Anwar, kalaulah ini betul konspirasi, mengapa begitu bodoh si Saiful ni sampai pergi jumpa doktor yg tak terlibat dalam lakonan konspirasi tu, langkah pertama dah kantoi... konspirasi licik apa ni.

Kalau konspirasi, mestilah Tok Najib atau Pak Lah suruh pi buat pemeriksaan doktor dengan doktor yang dah diupah, buat apa pi jumpa doktor yang mengesahkan tiada liwat. Fikir fikirkanlah...

So??? Takpe... aku belanja minum petang sambil dengar lagu Eminem...

Artist: Eminem
Song: The Conspiracy
Album: The Conspiracy Theory Mixtape

Green Lantern
Okay (Yeah)
It's about that time again (Haha)

Eminem
Green Latern (That's Right)
G-G-G-G-G Uni-(burp)

50 Cent
Hahaha...Shady

Eminem
We Back (Invasion) Part II

Green Lantern
The Conspricacy

Eminem
Cause we ain't going no never stop, you just keep wasting your energy
On us, you should find something to do with your time (time)
and quit fucking with us cause we ain't fucking with you
and E must be fucking with you so much you must be gone out your mind

They say I'm day away from my entire empire crumbling
speak up your mumbling, what the fuck-a yousa bibi-bay okay big-bi-bi-baby
this is Shady I know you was bi-bi-hoping we be-be-would just go away
but weeble mable weeble wobble but we don't fall down like
Jam Master Jay's two turn table, our lable is just too stable
you're magazine so motherfucking thin you using staples
to hold it together it's turning back into a news paper
and yall got something for my ass every issue
thank you, cause I keep running out of fucking tissues
and I could diss you but god I was sick of looking at you
at least now I can see when Nike's got a new ten-nis shoe
but-but I guess no good news is always good good news
moving on to bigger and better things (chicka chicka jeera)
50's blowing up, this year just keeps going up
what the fuck is going on? who the fuck is Norah Jones?
Shady wait a minute, baby, leave the whore alone
Just go up there and be humble and take them awards home
Bush has declared the world a fucking war zone
meanwhile we got a war going on of our own at

1 comments:

samurai said...

Story line jadik tak realistik kalau pergi jumpa doktor yg diupah. Sekurangnya2 baik pergi jumpa doktor yg neutral. Harap dpt hasil pemeriksaan yg bagus (Mungkin benda plastik yg dijadikan bahan tak berapa nak tegap. Itu pasal dlm report sebut mcm tak ada apa2 yg berlaku).

Finally, doktor tu kena down grade jadik 'tak bertauliah', sebab pemeriksaan jadik 'sakit perut' (Patut diorang sebut senggugut. Baru lebih dramatik) & Medical Report pulak jadik palsu.

Kalau ni dlm movie, aku kasik 1 bintang utk cubaan lawak spontan & 0.5 bintang utk props (Bahan plastik yg kurang tegap).

Huhuhu..

Post a Comment

About me

My photo
Between Reality and Fantasy...