Friday, October 26, 2007

Projek Raya

Masa raya aritu, aku wat projek photo. Tak le projek mana pun. But ok le. Lain skek dari biasa. Cuma... aku tak sempat nak compile semua. Ini le sebahagian dari gambar raya. Yg lain next week...

- click utk besarkan gambar.
- tiada hamster yg tercedera semasa pengambaran ini.

Project - Gambar selected people yg aku ambik. Dan minta dia org buat muka weird face. Ada org yg susah nak bermemek muka yg pelik, but ada yg ok.



Family - Gambar Family terdekat ngan aku.


12 & Below - Gambar bebudak kecik yg belum mencapai sekolah menengah. Ada juga yg baby. But aku pilih bebudak kecik yg aku rasa ada bau-bau bacang ngan aku. :p

5 comments:

BlankQo | Farid said...

wah, xsangka gmbar paman2 dan siwo2 juga disertakan bersama :P

jetjetsemot said...

hamster nama ape?cikedut?tak hengat dah..bawah umur rupenye..baru nak kasik die isap rokok..

bZz said...

hahaha... dlm tu. Gambo Em je takde... Nak wat camne, dier tak kirim kan dari korea.

Jet, namanya Cekudut.. Kalau ikut umur manusia, dia tak smpi setahun. Kalau ikut umur hamster... Rasanya dah abis SPM la kot? Perut dh boroi, nak kawin la tuh agaknya...

Mohd Iznan said...

awit..paman2 n siwo2???hahahahah..gelak beso gua...perasan x..dlm gambo kita yg rmai2 2..gambo tuan pnyer blog xder la wat mimik muka...unfair la ping!!!hehehe..anyway, nice job cuz..

bZz said...

Nan, tu namanya... SKILL!!!

Post a Comment

About me

My photo
Between Reality and Fantasy...