Thursday, January 07, 2010

3.20am - Are you a thinker or feeler?




3.20 am... still waiting a confirmation call from CSC... Budak ni betul ke tak betul. Suara bangun tido je...

Aku kat opis skang nih. Bajet by 430 dah balik umah. Nak mendownkan server je. Tapi disebabkan tak sure kol brape aku datang kol 2. La ni dah tunggu sejam lebih. WAt keje takde le lama mana. Tak smpi pun sejam. TApi bab menunggu tu yg malas. Cam hampeh...

Sok aku masuk lambat... Tolong kejut... boleh? Kol 1045 ke?

Ouhh...

Aku nak tanya korang... Korang ni thinker or feeler? Thinker adalah org yg byk menggunakan fikiran utk mencapai atau buat satu keputusan. While Feeler adalah org yg lebih kepada menggunakan perasaan dalam mencapai keputusan.Thinker kebanyakkan terdiri dari lelaki. Feeler pula lebih banyak kepada kaum perempuan.

Setiap satu ada baik buruknya. Nanti kalau ada masa aku cete lagi.

So... cuba fikir baik2. Tengok muka dekat cermin...  Are you a thinker or a feeler???

Me... 70% feeler... but kalau marah atau rasa tercabar... 80% dalam diri aku akan menjadi thinker. Macam tu pulak? Nak wat camne... Korang?

0 comments:

Post a Comment

About me

My photo
Between Reality and Fantasy...