Tuesday, December 30, 2008

4 hari...


4 hari cuti yg...
  • Ermm dok rumah, main guitar, memekak, online bile celcom tak jadi bangang.
  • Masak spaghetti (yg tak cukup masak lalu keras sikit). Abiskan sebuku roti gardenia dengan minyak zaiton lebih dara (extra virgin olive oil) dan balsamic vinegar.
  • Tengok iza susun gambar kawin. Yg dah ada dekat 5 album tapi confirm tak cukup lagi. Tu pun baru print 400kpg! belum overall dekat 1.5k!!!
  • Tengok tv, layan tv, tengok printout A4...
  • Gi opis bringup myhr2u sebab bean nak tido agaknya
  • Lepas tu gi makan kat Italianees ngan mak, ing, iza n kiuk. Dah tentu masa ni aku yg order... Sebab ing kata aku tokey jalan-jalan cari makan.


Weken nih? Ermm... mana nak abiskan duit ASB aku aaa? mau join?


sekian warta serakah minggu lepas...

3 comments:

Anonymous said...

jangan lupa masukkan list hadiah baby aku dlm belanjawan ASB ko..muahahah.

-rakan ASB-

Anonymous said...

jangan lupa masukkan list hadiah baby aku dlm belanjawan ASB ko..muahahah.

-rakan ASB-

bZz said...

terasa cam aku lak yg beranak nih... iskk la...

Post a Comment

About me

My photo
Between Reality and Fantasy...