Wednesday, April 09, 2008

myHR2u Helpdesk

Helppp.... helpp.....

Aku kene reply 884 email. Sekarang. Sebaik aku abis taip entry ni. Aku pasti... Mesti dah 890. Sedangkan aku reply 1 email user pun dh bertambah 3 email lain. Hampeh... Mana nak abis. Takkan abis lah macam ni.

Dah la tu. User taknak masukkan PF no (no pekerja) dia org. Nak kene carik satu2. Tu masalah sket. Menambah 30saat masa aku. Yg lebih setan. Kalau nama dier "Abd./Abdul Razak bin Ntahpaper". Tapi dia org taip email bagi nama "Abd razak'. Takde "." or fullkan nama. Sama gak namanya "Muhammad or Mohd." Nk senang letak M Labu je... Dah penat aku nak tahu. M tu mewakili ape. Mamat? Mat? Mohd? Mohd.? Muhammad? Muhd?... Mampus....

Ok le aku nak sambung taip email... Macam hampeh....

... Kan betul... dah ada 890 email nak kene reply...

4 comments:

tz said...

perghhh..gile ah..

bZz said...

Hahaha... tu tadi... skarang dah buat pun still ada 942. Ni SAP down... mau naik 1k ptg nih.

BlankQo said...

ni kena setting auto reply ni, :P

================
From: Maybank
Thank you for your report, we will take action as soon as possible and redirect you to our responsible personnel. For any enquiry, please proceed to Maybank counter near you. This email address is no longer available.

P/S: Please do not reply
=================

hehe

Anonymous said...

hafidz, id myhr2u lock sejak 2 hari lepas, hantar email masih tarak reply, aku perlu apply cuti sebelum last day aku d maybank 25 april nie :D, pf no: 00070668. tq - meor amir amran bin taib-

Post a Comment

About me

My Photo
Between Reality and Fantasy...